ExpositieStichting Kunsttraject organiseerde in 2011 de grafiekmanifesta-tie GrafiekWest. Op een initiatief van Joost Vermeulen (directeur Kunsttraject) en naar een concept van Lia van Ham en Frits Nolte (beeldend kunstenaars/curatoren). GrafiekWest beoogde de grafische kunst onder de aandacht van een breed publiek te brengen, en ook de kennis van en de discussie over de grafische kunsten levend te houden.
GrafiekWest bestond uit twee tentoonstellingen, een lezing, workshops en een rondlei-ding in het KunstENhuis Westergasfabriek Amsterdam en de Kunstetalages in de Staatsliedenbuurt.

Organisatie: Frits Nolte en Lia van Ham i.o.v. Stichting Kunsttraject

(links) Themaprenten GrafiekWest, van links naar rechts en van boven naar beneden: No‘lle von Eugen, Lia van Ham, Fred Fritschy, Colette Curfs, Henriette Boerendans, Frits Nolte, Henk Fakkeldij, Nora Hooijer, Tamar Rubinstein, Wendela de Vries, Martine Mulder, Ina Brekelmans, Toon Kuijpers, Elspeth Pikaar, Annie Schoterman, Wim Worm, Cor Vrolijk, Edwin Emmens, Naan Rijks, Sietse H. Bakker, Peter Smit, Jan Baas, Lies Verdenius en Ruud Valster

(rechts) Zaaloverzicht GrafiekWest 2011