Coaching en begeleiding


Als coach en begeleider geeft Nolte - in individuele sessies - feed back en professionele ruggespraak aan (beginnende) kunstenaars en studenten. Op artistiek, technisch en persoonlijk vlak.

"Sta je in een project of opdracht alleen? Zoek je begeleiding tijdens je opleiding? Zit je in een dip?
Ik coach en begeleid (beginnend) kunstenaars en studenten. In persoonlijke gesprekken geef ik feed back op artistiek, technisch en persoonlijk vlak. Vanuit mijn beroepspraktijk, levenservaring en opleiding tot academisch coach.

Met coaching en begeleiding kijken we samen naar je werk. Naar wat goed is en naar wat je kwaliteiten zijn. Naar de aanleiding of de aard van de opdracht of het project. Naar mogelijkheden en praktische oplossingen.
Hoe je uit een probleem kracht kan putten.
Of bijvoorbeeld naar wat er achter een mentale dip zit.
Onze gesprekken zijn werkbesprekingen. Om je te enthousiasmeren en te motiveren. Om jezelf te vinden."

Frits Nolte
020 - 6813639 of 06 - 49760480
mail info@fritsnolte.nl

Prijs in overleg.
Foto: Thomas Lenden/DonWijns'Schooltijd' opdracht van Elspeth Pikaar 2009-2011 i.s.m. Mecanoo Architecten, ASKO en Stichting Taalvorming; coaching, begeleiding en technisch advies Frits Nolte

"In 2010 coachte ik Elspeth Pikaar bij haar ontwerp en de productie van 'Schooltijd'. Een kunstwerk in opdracht van Basisschool St. Lukas in Amsterdam voor de nieuwbouw van Mecanoo Architecten. De opdracht betrof 24 glaspanelen in de voorgevel en zijgevels.
Ik begeleidde Elspeth met het maken van een presentabel schetsontwerp en een sluitende begroting. Coachte haar bij het overleg met architect, aannemer en opdrachtgever. En ik gaf adviezen bij uitvoering en plaatsing.
Drie dingen staan in een proces als dit centraal: (1) de focus op het doel, (2) het overzicht over geld, techniek en planning, en (3) het loslaten van je ego, want de mening van anderen telt ook"
www.elspethpikaar.nl